Molehill Empire - Het gratis browser game

De browser game Molehill Empire – Nu meer ontdekken!

Browserspellen - Upjers.com

MolehillEmpire verenigt browsergamers

Het virtuele buren zijn maakt deze browsergame bijzonder: MolehillEmpire maakt hierbij gebruik van diverse elementen die een gemeenschap maken en creëren. Een spel dat makkelijk in elke browser te spelen is, tijdloos! Wil je meer over het browserspel en de fascinerende geschiedenis achter het spel weten? Bezoek dan ons forum! Meer informatie over onze afwisselende online spellen vind je op de volgende pagina´s.


Molehill Empire

Tuinieren in je browser?

Of het nu in het echte leven is of achter de computer: Tuinieren is managen! Als browsergame is MolehillEmpire voor iedereen geschikt.

Browsergames tegen onkruid!

Casual gamers zijn op zoek naar flexibiliteit. Voor zulke spelers is de browser een ultiem platform. Maar ook de vormgeving en de bedienbaarheid zijn van deze tijd!

Handel je producten met andere spelers
Verkoop je oogst op de markt
Met de passende decoratie je tuin versieren
Gemene mol in MolehillEmpire

Een eenvoudige start is gegarandeerd!

De virtuele tuin in de vorm van een browser game heeft vele voordelen: Er is geen saaie installatie. Het Free2Play concept en de eenvoudige sleep en loslaten (Drag & drop) besturing maken het spelen erg eenvoudig. Direct vanaf het begin krijg je verschillende opdrachten om je met Molehill Empire bekend te maken. Je kunt direct als beginner aan de slag om je eerste oogst mee te maken.

Een spel met veel diepgang!

Een eenvoudige start betekend niet dat alles in dit browserspel je zomaar aan komt waaien! Je moet jezelf bewijzen als virtueel mega talent. Zo zijn er vele soorten quests, en met elk level nieuwe planten om de klanten, die onderin je tuin boodschappen komen doen, tevreden te houden. De community van MolehillEmpire bevat vele duizenden gamers die elk hun eigen tuin in een browser bijhouden. Onderling houden ze wedstrijden over wie de mooiste tuin heeft. Natuurlijk is schoonheid objectief en is geen criteria voor het vergelijken van tuiniers. Daarom geeft het spel punten voor het oogsten van bijzondere planten.

Doe onderzoek om nieuwe planten te verbouwen
De inrichting van je tuin is eindeloos

Gratis ontdekken: Upjers browser games

Ontdek de gratis Upjers spellen. Sinds 2006 ontwikkeld de Bambergse browser game ontwikkelaar Upjers browsergames. Deze kleurrijke online spelletjes laten zich zonder download en installatie direct in een browser spelen en bieden een enorme verscheidenheid aan genres waarbij ook auto browsergames gratis te spelen zijn.

Forum - Molehill Empire