Molehill Empire - Gratis online spelletjes ontdekken

Molehill Empire – Virtuele tuin in je browser

Browserspellen - Upjers.com

Molehill Empire - Gratis online spelletje!

Gezamenlijk met de schattige tuinkabouters van Molehill Empire begin je aan jouw avontuur. In het afwisselende online tuiniers spel beheer je een eigen moestuinen imperium. Je ontdekt vele mogelijkheden waaronder een broeikas en een watertuin en nog veel meer. Ontdek het buitengewone virtuele tuinders spel!


Molehill Empire

Het unieke browserspel

Hier kun je genieten van een uniek gratis online spel. Molehill Empire is een fantastisch browserspel.

Functies van online spelletjes

Molehill Empire biedt de speler vele functies en mogelijkheden in een browserspel. Ontdek je fascinatie met de natuur en begin een online tuin als hobby!

Handel je producten met andere spelers
Verkoop je oogst op de markt
Met de passende decoratie je tuin versieren
Gemene mol in MolehillEmpire

Gratis online spelletjes ontdekken

Het grappige browserspel Molehill Empire biedt je de mogelijkheid om in de rol van een echte tuinier te kruipen. Van de tuin vol met rotsen, boomstronken en onkruid werk je jezelf in de loop van het spel op. Talrijke mogelijkheden staan hierbij tot je beschikking. Handel met andere spelers online op de markt, koop zaadjes en stekjes voor je virtuele tuin. Van chocolade kabouter tot aan een marsepeinroos in Tuinzicht is alles te vinden wat je groene duimen zal begeren.

Molehill Empire – Het spel

Ook in dit browserspel telt: Samen sta je sterk! Ga bij een gilde of richt je eigen tuiniersvereniging op! Hier kun je niet alleen afspraken maken over wie welke producten wil verkopen, maar ook gezamenlijk aan een wereldwonder bouwen! Je medailles en bekers kun je in de prijzenkast in je tuinhuis aanschouwen. Om je tuin nog meer te personaliseren kun je decoraties in je tuin plaatsen. Een vijver, stenen of glijbaan? Richt je tuin in zoals jij het wil. Voltooi honderden quests op de weg van onkruidwieder tot aan Molehill Emperor!

Doe onderzoek om nieuwe planten te verbouwen
De inrichting van je tuin is eindeloos

Upjers-spelletjes: Gratis beleven

Gratis spelend in fantastische werelden duiken – dit is de mogelijkheid die de spelletjes van Upjers bieden. Sinds 2006 produceert de onderneming uit Bamberg browser spelletjes. Hieronder zijn ook online dieren spelletjes zoals My Free Zoo. Miljoenen mensen op de hele wereld spelen browserspelletjes uit Bamberg.

Forum - Molehill Empire