Online games van Upjers » Molehill Empire

Belangrijke plaatsen in de online game

Browserspellen - Upjers.com

Verdere mogelijkheden van de online game

In Bloesemdorp kunnen ervaren spelers van Molehill Empire hun verdere strategie van de online game bedenken. Naast nieuwe winkels kan de online speler hier bemesting onderzoeken, om planten sneller te laten groeien. Ook vind je hier de watershop, die alle planten voor de watertuin verkoopt.


Molehill Empire

De kaart van Molehill Empire

Met behulp van de kaart kan men zich in Molehill Empire bewegen. Via simpel klikken bereik je de belangrijkste plaatsen van het browser spel.

De online markt voor iedereen

Met een bezoek aan de markt in Tuinzicht kan je de oogst aan andere spelers van de online game verkopen of zelf een koopje doen.

Handel je producten met andere spelers
Verkoop je oogst op de markt
Met de passende decoratie je tuin versieren
Gemene mol in MolehillEmpirel

Baas in je eigen tuin

Net buiten de dorpen kun je in alle rust aan je tuin werken. Echter moet je wel dringend rekening houden met nieuwsgierige klanten. De bewoners van de online games zijn een grote fan van verse biologische groenten. Zonder naar de stad te moeten gaan kun je de groenten direct vanuit je tuin verkopen. De geïnteresseerde klanten willen maar wat graag groenten en fruit kopen.

De dorpen van Molehill Empire

Er zijn twee dorpen die bij het bezoeken extra mogelijkheden in het spel prijsgeven. Van de vele winkels zijn de boerderij, de boomkwekerij, bouwmarkt en de bloemist het belangrijkste. Hier kun je zaadjes en stekjes kopen maar natuurlijk ook decoraties waarmee je, nadat je weer bij je tuin bent, je tuin naar eigen inzicht kunt versieren. Andere mogelijkheden zoals de tuiniersvereniging of Presentina maken het mogelijk om met andere fans van de online game in contact te komen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om contracten naar andere online gamers te sturen. Via de bushalte in Tuinzicht kom je op woensdag en zaterdag in het zonnige Bloesemdorp.

Doe onderzoek om nieuwe planten te verbouwen
De inrichting van je tuin is eindeloos

Gratis spelletjes - Upjers online games

Sinds 2006 ontwikkeld het Bamberger online games bedrijf Upjers browsergames. Deze grappige online spelletjes waar tot ook dierentuin spellen behoren, zijn compleet via je browser te spelen. Een download of installatie zijn hierdoor niet nodig. Daarnaast komen bij een browserspel duizenden spelers samen.

Forum - Molehill Empire