Molehill Empire – Online spelletjes plezier

Molehill Empire – Online spelletjes plezier

Browserspellen - Upjers.com

Spel en speler groeien samen

Speciale evenementen en regelmatige updates zijn in online spelletjes vaak aan de orde. Nieuwe mogelijkheden en doelen zijn hierbij telkens weer gegarandeerd. Om de discussies op het Molehill Empire forum op gang te houden, verrassen wij jullie ook in de toekomst met updates en kleine specials over online spelletjes.


Molehill Empire

De held van het aardbeienveld

Jij bent bij dit browserspel de held van het aardbeienveld: Planten, gieten en oogsten zijn slechts een paar van je opdrachten.

Het idee van MolehillEmpire

Handel met je eigen verbouwde groente op de markt of verkoop ze aan je klanten. Deze willen graag echte biologische groenten uit jouw tuin!

Handel je producten met andere spelers
Verkoop je oogst op de markt
Met de passende decoratie je tuin versieren
Gemene mol in MolehillEmpire

De mogelijkheden

Ga de uitdaging aan! Voltooi talrijke quests op het pad van salade draaier tot aan Molehill Emperor! Plant online vruchten en groenten, bekijk de verschillende groei stadia van je planten en laat je door vriendelijke kabouters begeleiden! Maak af en toe een uitstapje naar Tuinzicht en Bloesemdorp. Hier kan je niet alleen je planten onderzoeken, maar ook andere spelers verrassen met een mol in hun tuin.

Gratis Molehill Empire spelen

Je eigen tuinen paradijs, verse groenten en knapperige vruchten. Gecombineerd met een heel scala aan tuinkabouters: Welkom bij het gratis browserspel Molehill Empire! Zonder download en installatie kun je direct in je browser spelen. Heb je geen groene vingers? En is een economische simulatie alleen iets voor een econoom? Dan heb je het mis! Hier heb je de beschikking over een schep en een gieter om in een handomdraai je eigen Molehill Empire te maken! Schattige kabouters, altijd groene groenten en miljoenen spelers wachten in dit online spelletje op je.

Doe onderzoek om nieuwe planten te verbouwen
De inrichting van je tuin is eindeloos

Upjers gratis online spelletjes

Gratis browsergames biedt de Bamberger spel ontwikkelaar Upjers sinds 2006 aan. Miljoenen mensen op de hele wereld spelen de kleurrijke online spelletjes. De veelzijdigheid van de Upjers spelletjes varieert hierbij van de boerderij simulatie via een fantasy actie rollenspel tot aan tuin spelletjes.

Forum - Molehill Empire