Molehill Empire - Gratis spelen med Upjers

Molehill Empire gratis in je browser spelen!

Browserspellen - Upjers.com

Het gratis browserspel Molehill Empire

Browserspellen hebben een eigen karakter, in het algemeen bestaat dit karakter uit het gratis online spelen. Ondertussen zijn ook veel Publishers van PC en console games bezig met het imiteren van online games: Micro transacties, extra mogelijkheden en losse updates zie je ook steeds vaker bij „koopspellen“.


Molehill Empire

Gratis economische simulatie

In Molehill Empire ben jij de baas van je eigen tuin, deze kun je helemaal naar eigen wens inrichten.

Het online tuinspel

Door de verkoop van eigen verbouwde vruchten en groenten verdien je Molehill Empire Daalders, die je voor nieuwe decoraties in je tuin kunt gebruiken.

Handel je producten met andere spelers
Verkoop je oogst op de markt
Met de passende decoratie je tuin versieren
Gemene mol in MolehillEmpire

Het idee van Molehill Empire

Jij bent bij dit browserspel de held van het aardbeienveld. Verwijder onkruid, stenen en molshopen uit je eigen tuinen, neem een water kabouter aan en bekijk de verschillende groeistadiums van je planten! Wees echter voorzichtig! Al Gartone is onderweg en misschien plaatst hij wel een mol die door een andere speler naar je tuin is verzonden. Beleef het gratis en creëer je eigen persoonlijke Molehill Empire!

Tuin simulaties gratis spelen!

Een computer met internetverbinding en een functionerend e-mailadres zijn alle voorwaarden waaraan je moet voldoen om gratis online simulaties te spelen. Browserspellen kunnen helemaal gratis gespeeld worden. Miljoenen mensen spelen regelmatig een browsergame, waarbij gratis simulaties zeer geliefd zijn. De genres variëren van een online tuin simulatie tot aan een boerderij spel en een sloperij simulatie. Molehill Empire creëert met zijn schattige kabouters een interessant thema die de tuiniers uitnodigt, en daarnaast ook nog eens helemaal gratis te spelen is.

Doe onderzoek om nieuwe planten te verbouwen
De inrichting van je tuin is eindeloos

Upjers: Gratis browsergames

Deze onderneming heeft zich in browsergames gespecialiseerd. Sinds 2006 ontwikkeld en publiceert de Bamberger spel ontwikkelaar Upjers browserspellen waaronder ook Molehill Empire. Hierbij draait het om online games die zich gratis op het internet laten spelen.

Forum - Molehill Empire