Molehill Empire - De uitdaging van tuin spelletjes

De uitdaging van tuin spelletjes

Browserspellen - Upjers.com

Afwisselende tuin spelletjes

Hoe verder je komt met de quests hoe hoger de beloningen in Gnome Bugs en punten worden. Voor de quest zijn bepaalde voorwaarden waar je aan moet voldoen, in de vorm van een hoeveelheid producten. Vaak dwingen deze quests een kleine aanpassing in je planning, en maken een dag daarom nooit saai!


Molehill Empire

Een aanbod van een tuinder

Normaal gesproken laat een tuin simulatie je de vrije hand. Echter wil iedereen het geleerde ook in de praktijk brengen.

Hoe krijg ik opdrachten?

In het dorpje Tuinzicht hoopt regelmatig een bewoner op een helpende hand, met een bijzonder verzoek. Natuurlijk wordt je hulp en inzet beloond!

Handel je producten met andere spelers
Verkoop je oogst op de markt
Met de passende decoratie je tuin versieren
Gemene mol in MolehillEmpire

Direct aan de slag!

Elke opdrachtgever in tuin spelletjes zoals Molehill Empire heeft verschillende dingen op het wensenlijstje staan. Het gaat hier vaak om grote bestellingen van groente en fruit die je dan moet leveren: Zo wil de schoonheidsspecialiste direct 1.800 komkommers om de ogen van haar klanten met schijfjes komkommer te kunnen bedekken. Of de dierenbescherming die een massale bestelling van vogelvoer voor komende winter doet. Het hele dorp rekent op jouw vaardigheden als tuinder.

Hoe voltooi ik opdrachten?

Je moet met een plan beginnen: Wat heb ik nodig? En hoe kan ik mijn mogelijkheden optimaal benutten om deze quest tot een goed einde te brengen? Of je de quests naast al het andere doet, of je volledig stort op het voltooien van de quest, maakt niet uit. Er is geen ultimatum voor de quests. Aangezien je alle quests achter elkaar krijgt is de mogelijkheid een quests over te slaan er helaas niet bij. Maar dit is geen probleem; met engelen geduld, een complete groente en fruitmarkt, een boerderij, boomkwekerij en bloemist en verschillende tuinen kun je elke uitdaging in het tuinen spel aan!

Doe onderzoek om nieuwe planten te verbouwen
De inrichting van je tuin is eindeloos

Gratis spelletjes spelen bij Upjers

Deze spellen laten zich gratis spelen. Sinds 2006 ontwikkeld de Bambergse browsergame ontwikkelaar Upjers browserspellen. Dit zijn online spelletjes die zich overal in je browser laten spelen, zonder download en zonder installatie. Bij het portfolio van Upjers horen onder andere ook tuin spelletjes.

Forum - Molehill Empire