Gratis online games in je browser >> Molehill Empire

Molehill Empire – Het tuiniers spel

Browserspellen - Upjers.com

Zijn mijn gegevens onbeschermd?

Nee! Zulke bedenkingen zijn ongegrond. Upjers zorgt ervoor dat alle informatie die we voor je registratie nodig hebben met vertrouwen behandeld worden. Voor welke van onze gratis online games je ook mocht kiezen. Het beschermen van gegevens is voor ons enorm belangrijk. Gegevens worden dan ook op geen enkele manier doorgegeven.


Molehill Empire

Gratis online games in je browser

Wie gratis online games in zijn browser wil ontdekken is bij de tuiniers simulatie Molehill Empire met vele functies en mogelijkheden aan het goede adres.

Je eigen tuin

Hier draait het om bij MolehillEmpire. In je tuin bekommer je om je eigen planten en groenten en kijk je toe hoe ze groter worden en groeien.

Handel je producten met andere spelers
Verkoop je oogst op de markt
Met de passende decoratie je tuin versieren
Gemene mol in MolehillEmpire

Molehill Empire - Mogelijkheden

MolehillEmpire biedt je vele omvangrijke mogelijkheden. Plant je tuin vol met verschillende dingen. Van een tuinkabouter tot aan een appelboom. Gebruik de markt om je oogst met winst te verkopen. Help de bewoners van Tuinzicht met hun talrijke quests. Gratis online spellen zoals Molehill Empire bieden je langdurig speelplezier in je browser.

Het idee achter gratis online games

Ze zijn gratis te spelen. Alles wat je nodig hebt om browsergames te kunnen ontdekken is een computer met internetverbinding en een werkend e-mailadres. Als je aan deze voorwaarden voldoet kun je direct op de startpagina een gratis account aanmaken en direct van start gaan. Gratis online games zijn leuke spelletjes die vele mogelijkheden en functies bieden. De belangrijkste stappen van het spel leer je via de tutorial van Molehill Empire. Daarna kun je direct beginnen en is het je taak de mooiste tuin van de wereld op te bouwen. Bewijs je talent als tuinen manager in Molehill Empire!

Doe onderzoek om nieuwe planten te verbouwen
De inrichting van je tuin is eindeloos

Upjers-spelletjes: Gratis meespelen

Gratis browsergames – dat is de passie van de Bamberger browser spelletjes ontwikkelaar Upjers. Sinds 2006 publiceert en produceert de Beierse onderneming deze speciale vorm van online spellen. Met veel succes! Zo spelen er miljoenen mensen wereldwijd de spelletjes van Upjers.

Forum - Molehill Empire