Molehill Empire: Browser games voor jong en oud

Het browserspel voor alle hobby tuiniers

Browserspellen - Upjers.com

Molehill Empire – de browser game voor jong en oud

Molehill Empire bied je door vele inrichtingsmogelijkheden de kans een eigen individuele tuin te openen. In het kleurrijke tuiniers spel van Upjers verbouw je groenten en vruchten aan, versier je de tuin met het bouwen van decoraties en verdien je waardevolle Gnome Bugs door te handelen met andere spelers.


Molehill Empire

Jouw tuiniers carrière

Pak de heggenschaar en snoei die vruchtenbomen in je eigen tuin. Je fantasie kun je hierbij eindeloos de vrije loop laten gaan.

Online tuin simulatie

Er zijn leuke online tuin spelletjes die veel speel plezier voor alle generaties bieden. Het spel Molehill Empire behoort definitief bij deze groep van browsergames.

Handel je producten met andere spelers
Verkoop je oogst op de markt
Met de passende decoratie je tuin versieren
Gemene mol in MolehillEmpirel

Ga het gevecht met het onkruid aan!

In de veelzijdige browsergame Molehill Empire is je tuin het belangrijkste onderdeel. Door het verbouwen van groente en fruit verdien je Gnome Bugs die je dan in de winkel voor decoraties of geschenken kunt gebruiken. Handel met ontelbaar veel medespelers en verkoop je producten voor de beste prijs. Zie je tuin groeien en geniet terwijl je planten groeien en bloeien.

Mogelijkheden van het tuin browserspel

In je tuin kun je omvangrijke browsergames mogelijkheden gebruiken. Door het onderzoeken van je planten groeien deze sneller en kan je nieuwe plantensoorten in je tuin planten. Talrijke quests zorgen voor een ononderbroken uitdaging. Molehill Empire biedt alle onderdelen van een goed online spel. In de statistieken kun je bekijken hoe je het doet ten opzichte van een van de vele andere spelers. Een eigen tuin op het internet ligt binnen handbereik. Maar pas op: Let op de mollen. Deze zijn gek op wortels en andere groenten.

Doe onderzoek om nieuwe planten te verbouwen
De inrichting van je tuin is eindeloos

Gratis spelbeleving - Upjers spelletjes

Sinds 2006 ontwikkeld de Bamberger spel ontwikkelaar browser games. Deze leuke online spelletjes, waartoe ook dierentuin simulaties behoren, zijn direct in een browser te spelen. Een download of installatie is daarom niet nodig. Daarnaast kunnen bij browser games duizenden spelers samen online spelen.

Forum - Molehill Empire